Over Blessings


Even voorstellen

Wie zijn wij?

Beautysalon Blessings is opgericht in 2014 door eigenaresse Susan Baris. Vanuit haar passie voor beauty en lifestyle, heeft ze een behandelruimte gecreeerd, waarbij zorg en ontspanning samen komen. Voor haar is het belangrijk dat vrouwen zich veilig voelen en tot volledige ontspanning komen. Beautysalon Blessings biedt alle elementen die daarvoor nodig zijn. Er wordt tijd genomen om de huid goed te analyseren, zodat de juiste producten, afgestemd op het huidtype en behoefte van de huid, gebruikt kunnen worden. Iedere gezichtsbehandeling wordt afgesloten met een heerlijk kopje thee en vers fruit!

“BEAUTYSALON BLESSINGS: EEN ZEGEN VOOR JOU ÉN JE HUID!”

Beautysalon Blessings is gevestigd in een prachtige woonwijk nabij het centrum van Hoorn en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Er is in de naastgelegen straten voldoende (gratis) parkeergelegenheid.Bewuste keuzes

De keuze voor Janssen Cosmetics is een bewuste keuze. Janssen Cosmetics besteedt met name aandacht aan:

  • De kwaliteit van de producten, ondersteund door wetenschappelijke productontwikkeling, dermatologische tests en werkzaamheidonderzoek.
  • Het gebruik van actieve bestanddelen die overeenkomstig met de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld en waarvan de veiligheid en werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen.

Wat zijn cosmeceuticals nou precies?
Cosmeceuticals is een bijzondere en unieke vorm van cosmetiche producten en kan eigenlijk worden gezien als een huwelijk tussen cosmetica en farmaceuticals. Deze producten werken zowel huidverzorgend als ook huidverbeterend.

Cosmeceutische producten hebben biologische actieve werkstoffen met medische voordelen. Dermatologisch onderzoek heeft aangetoond dat cosmetische producten met bio-actieve ingrediënten veel betere resultaten leveren dan de reguliere cosmetische ingrediënten.

 

Cosmetica moeten altijd voldoen aan de cosmetische wetgeving, cosmeceuticals onderscheiden zich hieraan doordat ze ook zo veel mogelijk moeten voldoen aan de farmaceutische/medische wetgeving.
De toepassing van een cosmeceutische product is anders dan een farmaceutische product. Cosmeceutische producten zijn niet gecontroleerd door medische autoriteiten en de duur van gebruik is onbeperkt, terwijl bij een medische product de duur van toepassing vaak tijdelijk is. Juist hierdoor onderscheid Janssen zich van de conventionele cosmetica merken. Er zijn maar weinig merken in Nederland die aan deze strenge eisen voldoen.

Janssen Cosmetics biedt met het merk Cosmeceuticals een groot aantal individuele huidbehandelingen aan, die uitsluitend door schoonheidsspecialisten in schoonheidssalons of -instituten worden uitgevoerd. Doel hiervan is de huidverzorging in schoonheidssalons te ondersteunen met een nieuwe generatie innovatieve producten. De aandacht gaat hierbij met name uit naar de actieve bestanddelen en behandelingsmethoden.